Οι Μαθητές

Themis & Nikolatina team

Οι μαθητές είναι το σημαντικότερο κομμάτι του συλλόγου. Γινόμαστε όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα με πολύ ζωντάνια κέφι και χαμόγελα!
Χάρις σε εσάς και την σκληρή προσπάθεια καταφέρνουμε όλους μας τους στόχους, και χτίζουμε τόσες αξέχαστες αναμνήσεις.

Τι λένε οι μαθητές μας για μας

ΡΥΘΜΟΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Rated 5 out of 5
21 Ιανουαρίου, 2024

Υπέροχοι και οι δύο δάσκαλοι με αστείρευτη υπομονή και άψογη μεταδοτικότητα!!! Όλο το team γενικότερα καταπληκτικο με αστείρευτη θετική ενέργεια που διαχέεται σε όλο το χώρο καθόλη τη διάρκεια των μαθημάτων!!! Η καλύτερη ψυχοθεραπεία!!! Τους Συστήνω ανεπιφύλακτα!!!! 💯💯💯🔝🔝🔝

Νέλλυ

Οι καλύτεροι

Rated 5 out of 5
1 Ιουλίου, 2023

Ξεκίνησα δίχως να έχω ιδέα από χορό και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αισθάνομαι ότι μπορώ να χορέψω σε ένα μαγαζί με αυτοπεποίθηση και χωρίς άγχος. Αυτό λέει πολλά!

Παναγιώτης Χ.

Σχέση ζωής

Rated 5 out of 5
1 Ιουλίου, 2023

Αγαπημένοι φίλοι και Δάσκαλοι ο Θέμης και η Νικόλ.Με μεγάλο ενθουσιασμό και κέφι γνωρίζοντας τους από την αρχή της δράσης τους βλέπω τους καρπούς του κόπου τους που αφιλοκερδώς για χρόνια ολόκληρα και με συνέπεια, δημιούργησαν ένα περιβάλλον που μας έκανε μία παρέα με ανθρώπους που έχουν αγάπη για τον χορό . Πάντα με χαμόγελο κέφι και επαγγελματισμό προσπαθούν να εξελίξουν την παλιά ομάδα και να δώσουν τα φώτα τους στους νέους φανατικούς θα έλεγα όταν πια κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χορό μαθητές τους.Συννεχιστε έτσι θέλω να γεράσουμε μαζί χορεύοντας.

Eirini Zoi

Δοκίμασέ το!

Rated 5 out of 5
1 Ιουλίου, 2023

Κλείνουμε σχεδόν ενα χρόνο κάνοντας μαθήματα latin χορών με τον Θέμη και τη Νικόλ και είμαστε γεμάτοι με ευχάριστες αναμνήσεις και συναρπαστικές εμπειρίες. Μαθαίνουμε τους αγαπημένους μας χορούς με δύο εξαιρετικούς δασκάλους που ξέρουν να εμπνέουν τον ενδιαφέρον και τη διάθεση, ταυτόχρονα με τον επαγγελματισμό τους και την παρεΐστικη ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Είμαστε κομμάτι μιας ομάδας με όμορφο κλίμα και πολλή διασκέδαση. Σας ευχαριστούμε!!

Λεωνίδας και Φαίη

Η καλύτερη παρέα ♥️

Rated 5 out of 5
1 Ιουλίου, 2023

Σαν καινούργιο μέλος κ καινούργια μαθήτρια στο λάτιν γενικότερα, δεν έχω να πω παρά μόνο τα καλύτερα!!! Μια καινούργια αγάπη ξεκίνησε για μένα κ σ αυτό συνέβαλαν η Νικόλ κ ο Θέμης με την όρεξη τους, το χιούμορ κ την απίστευτη υπομονή τους !!! Είναι ΦΟΒΕΡΟΙ!!! Θενκςςς ❤️

Fay Bresaka

Η συνταγή της επιτυχίας.. Νικόλ και Θέμης!!!

Rated 5 out of 5
12 Ιουνίου, 2022

Ξεκίνησα πριν έξι χρόνια όταν είδα την ομάδα της Νικόλ και του Θέμη να χορεύουν σε ένα πάρτι και πραγματικά ζήλεψα πολύ… Τώρα πια περιμένω με αγωνία το επόμενο μάθημα !!! Νικόλ και Θέμης , δυο άνθρωποι με υπομονή και επιμονή, ταλέντο και διάθεση ατελείωτη… σας ευχαριστώ πολύ!!!

Μαίρη Μουρίκη

Αγάπη για τον χορό και απίστευτη δοτικότητα .

Rated 5 out of 5
27 Μαρτίου, 2022

Πριν 6 χρόνια ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα τους για κοινή χορευτική δράση. Με την παρότρυνση αυτών των δυο υπέροχων παιδιών -δασκάλων ΝΙΚΟΛ και ΘΕΜΗ ξεκίνησα δειλά δειλά να χορεύω στους λάτιν ρυθμούς και να χαίρομαι την κάθε στιγμή δίπλα τους . Το φοβερό τους κέφι και η ενέργεια τους και η φιλική τους διάθεση είναι αυτό που με κάνει να περνάω όμορφα 2 ώρες την εβδομάδα. Να είστε πάντα καλά. Σας ευχαριστούμε

Φωτεινή Κρανάκη

Αγάπη για ρουέδα

Rated 5 out of 5
19 Μαρτίου, 2022

Ο δικός μου ενθουσιασμός πρωτογνωρίζοντας τη ρουέδα στη γειτονιά μου, κινητοποίησε το νόμο της έλξης και με έφερε κοντά στο Θέμη και τη Νικόλ. Δύο άνθρωποι με αγάπη και αφοσίωση για αυτό που κάνουν. Διανύω 30 χλμ κάθε φορά για μάθημα που αξίξουν τον κόπο!

Βασίλης Τιμόλογος

Δεν λέω να ξεκολλήσω!!!

Rated 5 out of 5
12 Φεβρουαρίου, 2022

Ξεκίνησα με την Νικόλ και τον Θέμη πριν από 6 χρόνια και δεν λέω να ξεκολλήσω !!! Και ούτε πρόκειται !!! Και οι δύο είναι φανταστικοί με φοβερό κέφι και ενέργεια που με βοηθάνε να ξεδινω δύο ώρες την εβδομάδα και να περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη εκδήλωση που θα συμμετέχουμε σαν ομάδα !!! Να είστε πάντα καλά παιδιά !!!

Ρούλα Μονοκρουσου

περνάμε καταπληκτικά

Rated 5 out of 5
1 Ιουνίου, 2016

Τα παιδιά με καλωσόρισαν αμέσως στην ομάδα, έκανα φίλους και περνάω τέλεια!

Έλενα Κ.

Η γνώμη σου μετράει, αφησε κι εσύ το δικό σου σχόλιο για τον σύλλογο, εδώ